Aanvang 10.00 uur
Voorganger: mevr. M.R. Bolijn, Vaassen
Organist: Ane Mulder

Diaconale collecte: Voedselbank.
We collecteren dit jaar meerdere malen voor de voedselbank in onze regio.
Nu we ervaren dat steeds meer mensen een beroep (moeten) doen op de voedselbank om in het dagelijkse levensonderhoud te kunnen voorzien voor henzelf en voor hun gezin is de behoefte aan ondersteuning alleen maar groter geworden. De trend is landelijk, maar ook in de omgeving van Vaassen, Epe, Heerde en omgeving zijn tientallen gezinnen afhankelijk van voedselhulp. Voedselbank Vaassen Epe Heerde & omg. steunt deze groep door voedselpakketten te verstrekken samengesteld door vrijwilligers uit gedoneerde middelen. Zowel bestuursleden als vrijwilligers krijgen geen enkele vergoeding voor hun inzet bij de Voedselbank.

LOGO VB Vaassen LANG RGB WEB

klikhiervoormeerinformatie grijs

Diensten in de Grote Kerk

Elke zondagmorgen om 10.00 uur is er een eredienst van de gemeente in de Grote Kerk.

De diensten zijn hier online te beluisteren.


- In de Grote Kerk wordt voor schriftlezingen de voorkeur gegeven aan de Nieuwe Bijbel Vertaling, maar ook andere vertalingen kunnen worden gebruikt. Er wordt gezongen uit het liedboek Zingen en bidden in huis en kerk.

- In de kerk is een ringleiding aanwezig waar men gebruik van kan maken. De ringleiding bevindt zich binnen de zes pilaren in het middenschip.

- Na afloop van de dienst is er in het kerkgebouw gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.