Meditatie Januari 2019

Meditatie Januari 2019

Goed voornemen voor een nieuw jaar leven: vruchten           (bij Lucas 3: 7-14)  Zo richting halverwege januari zijn de eerste goede voornemens voor lees meer:

Actie Kerbalans 2019

Actie Kerbalans 2019

Actie Kerkbalans voor de Grote Kerk in Epe van startVrijwilligers van de Grote Kerk in Epe zijn weer op pad voor de jaarlijkse actie Kerkbalans. De opbrengst van de Actie Kerkbalans is hard nodig om de lees meer:

ZWO-project 2018-2019

ZWO-project 2018-2019

Hulp aan straatkinderen in Medellin ColombiaDuizenden kinderen in de Colombiaanse stad Medellín leven in krottenwijken. Stichting Straatkinderen Medellín organiseert allerlei activiteiten om te voorkomen lees meer:

 • Meditatie Januari 2019

  Meditatie Januari 2019

  Goed voornemen voor een nieuw jaar leven: vruchten...

 • Actie Kerbalans 2019

  Actie Kerbalans 2019

  Actie Kerkbalans voor de Grote Kerk in Epe van startVrijwilligers van de Grote Kerk in Epe zijn...

 • ZWO-project 2018-2019

  ZWO-project 2018-2019

  Hulp aan straatkinderen in Medellin ColombiaDuizenden kinderen in de Colombiaanse stad Medellín...

Actie Kerkbalans voor de Grote Kerk in Epe van start

Vrijwilligers van de Grote Kerk in Epe zijn weer op pad voor de jaarlijkse actie Kerkbalans. De opbrengst van de Actie Kerkbalans is hard nodig om de kosten van de kerkelijke activiteiten en het onderhoud van het kerkgebouw te kunnen betalen.
Met hun jaarlijkse financiële bijdrage zorgen de leden van de Grote kerk ervoor dat de verplichtingen van de Grote Kerk nagekomen kunnen worden.

De Grote Kerk is het hart van het dorp Epe en is dat al eeuwenlang.
Dit is een plaats waar gelovigen bij elkaar komen om hun geloof te beleven tijdens de wekelijkse erediensten en andere kerkelijke activiteiten.
De combinatie van het monumentale gebouw en de actieve, open geloofsgemeenschap maakt de Grote Kerk sterk.

De Grote Kerk is ook de centrale plek waar jong en oud Epe wel eens binnenloopt.
Iedereen is welkom voor het bijwonen van een kerkdienst of voor de vele andere activiteiten die plaatsvinden in dit prachtige eeuwenoude, monumentale gebouw.
Hier krijgt naast plezier ook verdriet een plek.
In de Grote Kerk gebeurt van alles. Hier wordt getrouwd, hier wordt afscheid genomen van overleden dierbaren, hier wordt herdacht en hier wordt genoten van concerten en exposities
De Grote Kerk is naast kerkzaal ook meditatiecentrum, concertzaal, expositieruimte en ontmoetingsplek.
Met recht een multifunctionele parel, middenin de samenleving van Epe.
Dat verdient de steun van iedereen die de Grote Kerk een warm hart toedraagt, sowieso van de leden van de Grote Kerk maar ook van degenen die graag gebruik maken van de mogelijkheden die het kerkgebouw biedt.
Meer weten over de Actie Kerkbalans Grote Kerk Epe? U kunt contact opnemen met Rienk van der Werff M.0629372359 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.